Огласна табла

ОДДЕЛЕНСКИ ИСПИТ-ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

Согласно законот за Основно образование член 8, 122, 144 и 146 донесена и календарот за…

Повеќе

Слободни изборни предмети

Почитувани, согласно Наставниот план за основно образование и Водичот за слободни изборни предмети потребно е да…

Повеќе

ИНТЕРЕН ОГЛАС за првенец на генерација во учебната 2023/2024 година

Општинското основно училиште „Кочо Рацин“ Општина Охрид согласно член 75 став 3 од Законот за…

Повеќе

ОГЛАС ЗА УПИС ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ ВО УЧЕБНАТА 2024/25 ГОДИНА

ОГЛАС ЗА УПИС ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ ВО УЧЕБНАТА 2024/25  ГОДИНА  Уписите на ученици во прво…

Повеќе

Барање за прибирање на понуди за фотографирање на ученици

Барање-за-прибирање-на-понуди-за-фотографирање-на-ученици

Повеќе