ООУ "Кочо Рацин" Охрид

Училиштето континуирано се стреми кон подобрување на квалитетот и ефикасноста на воспитно-образовниот процес, добивање на трајни знаења преку прилагодување на наставата кон возрасните карактеристики на учениците.

Училишни вредности и извонредност

Нашите училишта нудат одлични можности за учениците додека се подготвуваат за својата иднина.

Нашата програма

Поминете пред конкуренцијата и откријте ги трендовите пред да станете вест од вчера.

Вести

21 Март - Ден на пролетта и екологијата

 Пролетта ја разбуди природата и го исполни нашето училиште со…

Во рамките на спортската лига, на 30.11.2023 г. се одиграа натпревари во пинг-понг.

Во рамките на спортската лига, на 30.11.2023 г. се одиграа…

Нашето училиште обезбедува извонредни прекрасни можности за учениците, кои активно се подготвуваат за својата светла иднина.