Тимската работа е како виножитото - секоја боја е посебна и убава, но само кога се заедно, се создава нешто магично

И оваа година, нашето училиште е дел од успешната приказна на еТвининг проектот „Математика низ стрип и карикатура“.…

ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ПРИРОДНИ НАУКИ

На ден 15.06.2024 година на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа Државен натпревар по природни науки за IV,…