Вести

Врсничка едукација од страна на младите волонтери на Црвен Крст на две теми  „ХИВ/СИДА и сексуално преносливи инфекции“ и “Превенција од болести на зависности“. Предавањата се реализираа 
Read more
 Пролетта ја разбуди природата и го исполни нашето училиште со сончевина и радост преку: песни за пролетта и екологијата пролетно чистење и разубавување на училишниот 
Read more
Во рамките на спортската лига, на 30.11.2023 г. се одиграа натпревари во пинг-понг. Учество зедоа и нашите ученици. Ученикот Илија Јанкулоски освои место. Интересни факти: 
Read more
На 25.11.1939 г. – „БЕЛИ МУГРИ“ од КОЧО РАЦИН, антологија на болките и страдањата на македонскиот народ. Насловот на стихозбирката е симболичен – пејзаж кој 
Read more
Виртуелно патување + истражување нови места + легенди + мистерии + креативност = еТвининг проект МАТЕМАТИЧКИ МИСТЕРИИ Овој проект започна да се реализира во нашето 
Read more