Државен натпревар по математика

Врвни резултати на нашите ученици и нивната менторка на Државниот натпревар по математика.

Марија Тасеска – шестто одделение – III награда;

Бисера Јованчева – шестто одделение – III награда;

Цане Јаневски – VIII одделение – пофалница.

 

Ментор: Силвана Крстеска

 

Честитки за постигнатиот успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *