Натпревар по англиски јазик

На општинскиот натпревар по наставниот предмет англиски јазик на 16.3.2024 год. зедоа учество нашите талентирани ученици и се закитија со извонредни резултати, и притоа се пласираа за регионален натпревар. Учениците:
V-одд. Ангела Савески (III-место), ментор- Милка Кевереска Шапкароска.
VI-oдд. Анабела Ристеска (III место), ментор- Љупка Јакимоска Попоска.
VII- одд. Андреј Ѓорѓиески (II место), и
VIII-oдд. Бојан Попов (III место), ментор Александра Николовска
Ви посакуваме поголеми достигнувања и успеси во иднина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *