Општински натпревар по биологија

На 16.2.2024 се одржа 11-ти општински натпревар по биологија.
Сите ученици се пласираа за учество на престојниот регионален натпревар.
Им посакуваме понатамошен успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *