Општински натпревар по Природни науки

На 11-от Општински натпревар по Природни науки кој се одржа на 23.02.2024година, нашите ученици ги постигнаа следниве резултати:
IV-1 одееление:
Јана Војдиноска I место
Теона Блажески III место
Меланија Ѓореска III место
Миа Спасеска III место
Дарија Наумоска III место
Давид Митрески III место
Тамара Велјаноска III место
Ментор: Елена Китески
IV-2 одееление:
Ева Каланоска III место
Миа Тасевска III место
Константин Војдиноски III место
Славјан Митановски- пофалница
Ментор:Магдалена Чалоска
IV – 3 одделение:
Андреа Милеска I место
Ментор:Соња Милеска
VI – 3 одделение:
Константин ристески III место
Емилија Речкоска пофалница
Петар Станојавски пофалница
Ментот: Ленче Грунческа
Им посакуваме понатамошен успех на учениците и нивните ментори!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *