Регионален натпревар по англиски јазик

На регионалниот натпревар по англиски јазик кој се одржа на 13.4.2024 година (сабота) нашите умни главчиња се закитија со неколу награди.

V-2 одделение

  • Ангела Савески  II  место и се пласира на државниот натпревар

ментор: проф.Милка Кевереска Шапкароска

Пофалници за учениците:
VI одделение
  • Анабела Ристеска
ментор: проф. Љупка Ј. Попоска
VII одделение
  • Андреј Ѓорѓиески
VIII одделение
  • Бојан Попов
ментор: проф. Лидија Јевтовиќ.
Им посакуваме успеси и во иднина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *