Регионален натпревар по биологија

Нашите ученици на Регионалниот натпревар по биологија се закитија со многу награди.

Натпреварот се одржа на 29.03.2024.

Им посакуваме успех на учениците кои се пласираа на државниот натпревар!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *