Регионален натпревар по математика

Нашите ученици на годинашниот регионален натпревар по математика прославија голем успех со своите забележителни резултати! Извонредниот успех нашите ученици и ментори уште еднаш го испишаа со златни букви во математичката историја на нашето училиште.

Ви благодариме на сите ученици и ментори за вашата неизмерна посветеност и труд. Се гордееме со сите вас!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *