ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО ПРИРОДНИ НАУКИ

На ден 15.06.2024 година на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа Државен натпревар по природни науки за IV, V и VI одделение.
Нашите и вредни ученички:
  • Јана Војдиноска IV-1 одделение (ментор: Елена Китески);
  • Андреа Милеска IV-3 одделение (ментор: Соња Милеска)

го освоија III-то место.

Браво за вредните ученички, заедно со нивните ментори!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *