ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

На ден 18.5.2024 во ООУ „Кирил Пејчиновиќ“- Скопје се одржа државен натпревар по англиски јазик на кој нашата талентирана ученичка Ангела Савески (V одд.), ментор М-р Милка Кевереска Шапкароска ја освои 3-та награда.
Се гордееме со успесите на нашите вредни и паметни ученици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *