ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР ПО МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ

На државиот натпревар по Музичко образование кој се одржа на 15.5.2024 година, во категоријата вокална интерпретација нашите ученички Изабела Томановска и Миа Алачкоска освоија прва награда, рангирани како најдобар дует во државава!

Честитки за нашите ученички и нивниот ментор!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *